Intervista

Patozi: Medreseja, institucioni arsimor i suksesit

Patozi: Medreseja, institucioni arsimor i suksesit

Intervistë me Drejtorin e medresesë së Tiranës Hiqmet Patozi   “Në shkollën tonë mësimi dhe edukimi konsiderohen një dhe të pandarë. Medresisti lufton për të mirën kundër së keqes dhe aftësitë dhe dijet i shfrytëzon jo vetëm për vete e familjen, por edhe për kombin e shoqërinë.” Intervistoi Haxhi LIKA Ai është një intelektual i […]

Gilman Lika: Shoqëria jonë ka nevojë për kontributin e myslimanëve

Gilman Lika:  Shoqëria jonë ka nevojë për kontributin e myslimanëve

Futbollisti shkodran Gilman Lika është një ndër të spikaturit e KF Tirana. Ai është mesfushor i  majtë i skuadrës së Tiranës. Lika e filloi karrierën e tij duke luajtur me KS Vllaznia në Shkodër nga ku mori famë që në moshën 18 vjeçare. Talenti i tij i dukshëm bëri që të transferohet në klubin e […]

Shqipëria, potencial për qendër rajonale akademike-arsimore

Shqipëria, potencial për qendër rajonale akademike-arsimore

 Intervistë me Rektorin e Universitetit “BEDËR”, Dr. Ferdinand Gjana     Universiteti më i ri, BEDËR, hyn në treg, duke synuar të konkurrojë me cilësinë dhe zbatimin e praktikave të përgjegjshmërisë sociale. Një universitet i ri privat hyn në treg. I themeluar me vendimin e Këshillit të Ministrave me datë 6 prill 2011, Universiteti Bedër ka […]