Video

Dokumentari “Feja dhe Kombi”, tashmë edhe në anglisht

Dokumentari “Feja dhe Kombi”, tashmë edhe në anglisht

Dokumentari “Feja dhe Kombi”, realizuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në vitin 2012,  është titruar së fundmi edhe në anglisht, për të gjithë ata të huaj të cilët janë të interesuar të njohin se si ka qenë dhe se si është aktualisht marrëdhënia e shqiptarëve mes fesë dhe kombit. Dokumentari flet për bashkëjetesën ndërfetare tek […]

ME SYRIN E ZEMRËS 2014 (4) – KURANI, LIBRI I SHENJTË

ME SYRIN E ZEMRËS 2014 (3) – Roli i Gruas në Shoqëri

ME SYRIN E ZEMRËS 2014 (2) – Nevoja për besim

ME SYRIN E ZEMRËS 2014 (1) – Ramazani, Muaji i Mëshirës

Gëzuar muajin e Ramazanit

Gëzuar muajin e Ramazanit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë uron mbarë shqiptarët, gëzuar muajin e Ramazanit, muajin e faljes dhe mëshirës!

Tirana, qyteti i themeluar nga xhamitë

Tirana, qyteti i themeluar nga xhamitë

Premiera e dokumentarit “Tirana, qyteti i themeluar nga xhamitë”

Premiera e dokumentarit “Tirana, qyteti i themeluar nga xhamitë”

  400 vjet më parë, do të hidhej gurëthemeli i një qyteti të ri, e askush nuk e dinte se ai do të bëhej kryeqendra e shqiptarëve. Në vazhdën e aktiviteteve me rastin e 400 vjetorit të themelimit të Tiranës Komunitetit Mysliman shfaqi premierën e dokumentarit “Tirana,qyteti i themeluar nga xhamitë” Ky produksion filmik është […]

Jeta në bjeshkët e Nemuna

Si jetojnë banorët e Valbonës mes dëborës? Reportazhi sjell bukuritë e bjeshkëve të Nemuna që sot quhen të Bekuara, pasi falë bukurisë banorët po jetojnë më mirë.

Profeti Muhamed a.s. (Dokumentar)

Ardhja e Profetit Muhamed në këtë botë shënon plotësimin e dhuntisë së Allahut, ndaj njerëzimit. Ai është njeriu më i rëndësishëm i pemës së krijimit; është drita udhëzuese drejt së vërtetës; është vula e profetëve dhe më bujari mes tyre. Ata që jetuan para tij e pritën me padurim. Bashkëkohësit, jetuan në epokën më të […]