Video

FUQIA E BESIMIT – REPORTAZH (HD)

FUQIA E BESIMIT – REPORTAZH (HD)

MUAJI I MËSHIRËS – REPORTAZH (HD)

MUAJI I MËSHIRËS – REPORTAZH (HD)

Programi i 10-të Festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Programi i 10-të Festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Haxhi Vehbi Dibra (DOKUMENTAR)

Haxhi Vehbi Dibra (DOKUMENTAR)

Nëna, një heroinë dhembshurie (DOKUMENTAR)

Nëna, një heroinë dhembshurie (DOKUMENTAR)

Rrënjët e thella të Elbasanit – RRUGËTIM

Rrënjët e thella të Elbasanit – RRUGËTIM

Një dokumentar historik mbi traditën, kulturën, tolerancën e mikpritjen elbasanase! Dokumentari synon të nxjerrë në pah vlerat kulturore dhe traditën e pasur të këtij qyteti, traditë e cila fatkeqësisht po shkon drejt zbehjes. “Rrënjët e thella të Elbasanit” është pjesë e një cikli dokumentarësh dhe reportazhesh, të quajtura “RRUGËTIM”, që po realizon në të gjithë […]

Rrugëtim – Elbasan (PROMO)

Rrugëtim – Elbasan (PROMO)

Gruaja shqiptare ndër shekuj (Dokumentar)

Gruaja shqiptare ndër shekuj (Dokumentar)

Një dokumentar i realizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me rastin e festave të nëntorit 2014

Ceremonia e Faljes së Xhenazes së të ndjerit Hafiz Shaban Saliaj

Çmim për myslimanët që ndërtuan kishën

Çmim për myslimanët që ndërtuan kishën

Deri pak kohë më parë fshati Malbardhë i Laçit njihej pak ose aspak e megjithatë një reportazh i ciklit “Shqipëria Tjetër”, ka sjellë një shembull bashkëjetese që bëri xhiron e botës.  Nje fshat me mbi 95 për qind myslimanë ka kontribuar së bashku me komunitetin katolik, në minorance, në ndërtimin e një kishe mbi themelet e […]