Galeri

FUQIA E BESIMIT – REPORTAZH (HD)

FUQIA E BESIMIT – REPORTAZH (HD)

Share

MUAJI I MËSHIRËS – REPORTAZH (HD)

MUAJI I MËSHIRËS – REPORTAZH (HD)

Share

Programi i 10-të Festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Programi i 10-të Festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Share

Haxhi Vehbi Dibra (DOKUMENTAR)

Haxhi Vehbi Dibra (DOKUMENTAR)

Share

Nëna, një heroinë dhembshurie (DOKUMENTAR)

Nëna, një heroinë dhembshurie (DOKUMENTAR)

Share

Ngazëllim në përkujtim të Krenarisë së Njerëzimit, Profetit Muhamed

Ngazëllim në përkujtim të Krenarisë së Njerëzimit, Profetit Muhamed

Mijëra qytetarë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e më gjerë, u bënë pjesë e rogramit festiv në përkujtim të Profetit Muhamed (paqja qoftë mbi të), organizuar për të dhjetin vit radhazi nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Fondacioni Kulturor e Arsimor “Sema”. Mijëra besimtarë, pjesa më e madhe të rinj e të reja, mbushën paraditen e sotme […]

Zyra e Gruas organizon programin artistik “Për ty nënë”

Zyra e Gruas organizon programin artistik “Për ty nënë”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Zyra e Gruas) organizoi ditën e sotme programin artistik “Për ty nënë”, me pjesëmarrjen e aktores së mirënjohur, Artistes së Popullit znj. Margarita Xhepa. Në fjalën e saj përshëndetëse përgjegjësja e Zyrës së Gruas në Komunitetin Mysliman, znj. Fatma Karaj, u shpreh se për një besimtare çdo ditë është dita e […]

Rrënjët e thella të Elbasanit – RRUGËTIM

Rrënjët e thella të Elbasanit – RRUGËTIM

Një dokumentar historik mbi traditën, kulturën, tolerancën e mikpritjen elbasanase! Dokumentari synon të nxjerrë në pah vlerat kulturore dhe traditën e pasur të këtij qyteti, traditë e cila fatkeqësisht po shkon drejt zbehjes. “Rrënjët e thella të Elbasanit” është pjesë e një cikli dokumentarësh dhe reportazhesh, të quajtura “RRUGËTIM”, që po realizon në të gjithë […]

Rrugëtim – Elbasan (PROMO)

Rrugëtim – Elbasan (PROMO)

Share

Gruaja shqiptare ndër shekuj (Dokumentar)

Gruaja shqiptare ndër shekuj (Dokumentar)

Një dokumentar i realizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me rastin e festave të nëntorit 2014 Share