Ilustrime

Udhëtari

Udhëtari

Share

Agjëruesi

Agjëruesi

  “Për agjëruesin ka dy kënaqësi: njëra kur çel iftarin dhe tjetra, kur do ta takojë Zotin e Vet.” (Profeti Muhamed a.s.)   Nga: Gani Çekrezi Share

“Zoti është mbrojtësi i atyre që besojnë; Ai i nxjerr ata nga errësira në dritë”

“Zoti është mbrojtësi i atyre që besojnë; Ai i nxjerr ata nga errësira  në dritë”

  Nga: Gani Çekrezi       Share

Kundër rrymës!

Kundër rrymës!

Nga: Gani Çekrezi Share

Në pritje…

Në pritje…

Nga: Gani Çekrezi   Share

Pasqyra

Pasqyra

    Nga: Gani Çekrezi     Share

90 vjet Komunitet Mysliman

90 vjet Komunitet Mysliman

    Nga: Gani Çekrezi     Share

8 Mars

8 Mars

  Nga: Gani Çekrezi Share

Ushtarët e dritës (mësuesit)

Ushtarët e dritës (mësuesit)

  Nga: Gani Çekrezi Share

Shoqëria patriarkale

Shoqëria patriarkale

  Nga: Gani Çekrezi     Share

Page 1 of 212