Agjëruesi

 

“Për agjëruesin ka dy kënaqësi: njëra kur çel iftarin dhe tjetra, kur do ta takojë Zotin e Vet.” (Profeti Muhamed a.s.)

agjerimi

 

Nga: Gani Çekrezi

You must be logged in to post a comment Login