Abonime

Abonohuni në revistën e përmuajshme “Drita Islame”

Abonimet janë 6 mujore e  vjetore dhe bëhen pranë zyrës së redaksisë së kësaj reviste me adresën: Revista “Drita Islame”, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Rr. Xhorxh W. Bush, Nr. 50, Tiranë.

Gjithashtu mund të abonoheni edhe pranë librarisë “Miqtë e Librit”, pranë Komunitetit Mysliman.

Ndërsa në rrethe pranë myftinive përkatëse.

Abonimet:

6 muaj = 700 lekë

1 vit = 1200 lekë

Për më shumë informacion na kontaktoni në:

info@dritaislame.al

067 20 33 600