Adem Ramadani, njeriu që la gjithçka për Allahun

Adem Ramadani, njeriu që la gjithçka për Allahun

Ai është ndër më të njohurit në…

Reportazh i BBC-së: Në Shqipërinë e tolerancës fetare

Reportazh i BBC-së: Në Shqipërinë e tolerancës fetare

Shqipëria vijon të tërheqë vëmendjen e botës për bashkëjetesën e saj fetare.…

Lufta mbi doktorët sirianë

Lufta mbi doktorët sirianë

Gjatë pesë viteve, regjimi i Asadit ka shënjestruar pa pushim stafin mjekësor…

Një ngjarje që i parapriu pavarësisë

Një ngjarje që i parapriu pavarësisë

Hyrja e kryengritësve shqiptarë në Shkup në gusht të vitit 1912 Revolucioni…

Trashëgimia e madhe e Muhamet Çamit (Kyçykut)

Trashëgimia e madhe e Muhamet Çamit (Kyçykut)

Në qarqet e gjera të intelektualëve-atdhetarë çamë të zonës së Konispolit, shkëlqen…

“Ata, që më së shumti më duan nga ymeti im…”

“Ata, që më së shumti më duan nga ymeti im…”

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm Allahut, Krijuesit Fuqiplotë, i Cili…

Lajme

Programi “Të jetësojmë vlerat e besimit”

Programi “Të jetësojmë vlerat e besimit”

Medreseja e Tiranës organizoi programin “Të jetësojmë vlerat e besimit, dashurinë, vëllazërinë,…

Panel: Kontributi i prijësve myslimanë në shtetformimin shqiptar

Panel: Kontributi i…

Klubi studentor “Mesazhi i Jetës” zhvilloi…

Sociale

Efektet biologjike të telefonit celular

Efektet biologjike të telefonit celular

Ali Tombak Telefonat celularë janë kthyer në një nga mjetet më të…

Shega, një ilaç çudibërës për zemrën dhe arteriet

Shega, një ilaç çud…

Shega përmban substanca aktive të cilat…

Kulturë

Botime të reja të Komunitetit Mysliman

Botime të reja të Komunitetit Mysliman

Viti 2016 ka qenë i pasur në botime për Komunitetin Mysliman të…

Xhamia e Plumbit në Shkodër

Xhamia e Plumbit në…

Xhamia e Plumbit në Shkodër është…

Kuriozitete

Një risi e veçantë e IPhone të ri

Një risi e veçantë e IPhone të ri

Sipas shumë raporteve, Apple është duke u përpjekur për të prezantuar teknologjinë…

Po këto i dinit?..

Po këto i dinit?..

Tuneli hekurudhor më i gjatë në…

RADIO SPEKTRUM – ON AIR


OP – ED

Opinione të tjera

Drita Islame në FB

Pyetje - Përgjigje

Çka është Istikameja (të qenit i qëndrueshëm në fe)?

Çka është Istikameja (të qenit i qëndrueshëm në fe)?

  Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Dijetarët e parë, e kanë…